但丁1 發表於 1-10-2012 13:47:08

...請恕小人失言, 本人覺得有以下問題....

我可能講左你地都知個問題係邊.. 但係真係唔講唔得..

1. 點解唔抄香港討論區咁, 幫會員解決生活問題?

2. 點解只係賣遊戲廣告, 唔通遊戲廣告食水深d?

3. 開創衣個nakuz既目的就係純粹因為樂古開創神既理想? 意思姐係淨係係香港網站比d網民知道你地既存在, 做一個配角? 我第一個印象係好似樂古係一個淨係有巨商資訊既網站, 你地需要大量資訊......

4. 遊戲害處大, 你地唔怕比人話你地幫遊戲商搵錢? 唔通你地同其他論壇有協議?

5. 咁多板塊人流小, 點解唔考慮關閉一d黎節省網用費?

6.

家中有個人電腦接駁互聯網的住戶百分比
73.3   
76.4   

你地有無方法可以引一d人去上樂古網?

點解唔搵一d品質公司幫你地做一個品質認證?
點解唔同商戶合作, 將意見書放係樂古到比d客寫落去樂古既板到, 等d客可以讚下d商戶?
點解唔提供服務比d小商戶係樂古到賣廣告, 幫佢地做生意?
點解唔個管理層專門將垃圾廣告帖清除?
有無商業登記證?
你地其實可以瓜分論壇市場, 你地可以做到係第一資訊論壇.....

s041117 發表於 2-10-2012 21:10:12

因為這裡不是香港討論區
2. 點解只係賣遊戲廣告, 唔通遊戲廣告食水深d?
沒錢你可以經營網站?
3. 開創衣個nakuz既目的就係純粹因為樂古開創神既理想? 意思姐係淨係係香港網站比d網民知道你地既存在, 做一個配角? 我第一個印象係好似樂古係一個淨係有巨商資訊既網站, 你地需要大量資訊......
會員會幫手提供唔洗你操心
最緊要你邊隻眼見到只有巨商的資訊
4. 遊戲害處大, 你地唔怕比人話你地幫遊戲商搵錢? 唔通你地同其他論壇有協議?
害處大你妹,人地話都無視技能點滿就可以
另外這裡是GAMEONE收購了的論壇
5. 咁多板塊人流小, 點解唔考慮關閉一d黎節省網用費?
你真係覺得無關閉過?
6. 你地有無方法可以引一d人去上樂古網?
這要問管理員了

但丁1 發表於 3-10-2012 18:01:14

= =...失覺, 原來比人收購左....

kafu1234 發表於 3-10-2012 18:55:53

因為這裡不是香港討論區

沒錢你可以經營網站?

會員會幫手提供唔洗你操心
最緊要你邊隻眼見到只有巨商的 ...
s041117 發表於 2012-10-2 21:10 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

你確定GAMEONE真是收購了樂古?
還是看 網絡大典

之前有超板主說過... GAMEONE 沒有收購樂古
已經設定了255權限 ...   我沒能力進入...
來源

是真還假就不知道了 ...

s041117 發表於 3-10-2012 20:18:48

還是看 網絡大典

已經 ...
kafu1234 發表於 3-10-2012 18:55 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
當然是看網絡大典 沒法子
資料不足

RoyLo 發表於 3-10-2012 22:04:14

1.網典好耐無更新

2.現在的樂古不再是GAMEONE 擁有

3.請會員注意用詞

我思故我在 發表於 7-10-2012 16:03:24

還是看 網絡大典

已經 ...
kafu1234 發表於 3-10-2012 18:55 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
根本就係收購左

我思故我在 發表於 7-10-2012 16:04:19

其實樂古係比gameone局限左個發展姐,就算呀但丁哥你d意見有幾好,都實行唔到

6c03 發表於 7-10-2012 17:49:39

回復 1# 但丁1

我發現你提出既問題 好多都無諗過實唔實行到/無搜集過資料就講

巫哥 發表於 8-10-2012 21:11:50

請到生活百科=]
頁: [1] 2 3
查看完整版本: ...請恕小人失言, 本人覺得有以下問題....