打印 上一主題 下一主題
收起左側

取消

關閉 [複製鏈接]
原帖由 4仔∼ 於 29-11-2008 10:38 發表

我有叫佢地show埋 status個screen出黎+smoke先好影
我知道佢地可以得閒到自己開埸改人名扮,
但steam id 冇得冒認啦掛..?

4仔兄,你get錯意思啦
我意思係佢可以係比賽前係其他server show staus + smoke than take photo(32bits)
之後再用0bit or 16bits再入match ser

我意思唔係頂包,而係程序上錯左

姐係?.? 我地扮人隊名?.?

我諗e1u team你地誤會左啦
我係張兩樣唔關係既事係同一個post打咋,我費事發兩次言呀
關於32bits我係同admin講
而我串"話e1u打過esa果條傻仔"係分開既

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
守衛~朗 -4 請不要再引起罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 我玩野 於 29-11-2008 14:08 發表

4仔兄,你get錯意思啦
我意思係佢可以係比賽前係其他server show staus + smoke than take photo(32bits)
之後再用0bit or 16bits再入match ser

我意思唔係頂包,而係程序上錯左

我諗e1u team你地誤會 ...

咁你肯對面隊都唔會咁kai 入你ser啦比你影啦掛= =..
同埋張相有修改時間睇番..係咪開賽前影check得番

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
守衛~朗 -5 注意字眼 / 請不要再引起罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 92# 的帖子

相信steam玩家唔會好似d non-steam咁唔守規同專玩規則溜洞

staus包括埋第2隊既人的steam id 應該唔會有你的問題

回復 支持 反對

不如到時 影一張 在2-3個smoke中,,禁著tab 地影好嗎?
回復 支持 反對

我到時開外掛~_~一影相SET返32BIT,開波咪0BIT
用咩腦?

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
yathsing -5 沒有參加的請不要說廢話

查看全部評分

回復 支持 反對

時間更改

First Day : (Saturday)
18:00 p.m – 19:30 p.m
CnY vs e1u.R24 [de_inferno]
20:30 p.m – 22:00p.m
A1x.Gaming vs Team MIR [de_dust2]

re#96
沒有參加的請不要說廢話
回復 支持 反對

回復 95# 的帖子

到時會2隊對steam id
回復 支持 反對

有HLTV 發放的嗎?
回復 支持 反對

我對7.比賽前每隊每人 一定一定一定要係game到影一張 開住 status + 望 smoke既相 證明你比賽前係set定32bit~ 每隊個個一定要 比賽結束後勝方要由隊長交出該隊5人分別所影既相
如果勝方冇相,差1張都計埋, 而負方有相提供, 勝方則變負0:16  
    有點意見....你開著console 打status  然後影smoke,,,,但請問status有說誰是自己嗎?
那我一個人走幾個不同的位置 影5張相    然後另外4個人用0bit之類 不行嗎?個人認為admin 需要影低status 入面player的steamid 為了別人的頂包...但看著來影smoke 看來沒比禁著TAB地影好....
我知識少,,如果有錯誤 不要見怪 謝謝

回復 支持 反對

有呀
203.186.124.109:27020
下場8:30
回復 支持 反對