查看: 11400|回復: 48
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 童話樂園Online~3月27日,正式啟動!

童話樂園Online~3月中下旬,正式啟動
招人玩阿@@

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!rYbUIbaRExiTtT3iVLMYpOfO_uU-/article?mid=1260
呢個系新手包
根據我周圍搵既料
佢同吾同童話既吾同地方有
1:無左曾女呢個職
2:工作技能已經刪除左制造武器防具既技能轉為收集原料俾NPC制造
3:職業技能出手可能會改變<-------未經正實
其他只能等大家去知
據小道消息太約會系3月20號-25號開放
吾知系開放DownLoad定系開AC定系開Game
相信吾差太遠!!
官網: http://www.fairyland.hk/newfl/index.php#
現招人玩!!
有意既留名

加番d野
岩岩搵到d野
我當初以為冇,
所以派左兩位朋友試台版, 佢揀見修時, 1轉去有僧侶呢舍job揀。

但港版未知, 都仲等緊消息。

至於有無就吾知
但可以知曾女好多技都分左比其他修士

就係合武器果度會有d唔同, 以件數計, 最多可以5件合埋1件,
件數愈多成功率好似會比較高, 而且物品會多左精煉度,
估計係愈合得多數字會愈大, 一開始當然係0,
同埋例如合1lv手套已經可以有加exp效果。

再黎係整武器方面, 可以用錢黎整, 即係未必需要升到一定lv,
但可以透過比錢npc而整高lv武器, 相信成本應該會好高。
透過呢一點, 當然即係有新npc啦。

呢d資料系由 [兔兔]提公

最新更新!!

《童話樂園》為原有《童話 Online》經過增修後的新版本,既保留《童話 Online》豐富的遊戲內容,亦在遊戲平衡性上作出新調整,包括針對職業、技能等各項遊戲機制做出調整,為新舊玩家帶來新的遊戲體驗。此外,《童話樂園》亦新增了全新的遊戲機制,包括每日任務系統,讓玩家每天參與生產、快遞、保鑣和家族指定任務,更有打笨牛寶箱機制,玩家將有機會抽到超級虛寶!

雖然遊戲系統方面都做了許多重大修訂,但「醜小鴨」及「快樂王子」伺服器玩家仍然可以使用原來的帳號,到「童話樂園」伺服器體驗《童話樂園》的遊戲魅力。

想看更多遊戲詳情?請即瀏覽童話樂園官方網站啦!

可以留ac吾代表lv都保留
都是1lv的
大家留意

回復

多謝報導

我趁住佢未出走左去偷玩童話1先- -
回復 支持 反對

囧=____=
童1太吾平行
個個都秒殺=.=
升lv只系甘兩個制
全無合作
回復 支持 反對

囧=____=
童1太吾平行
個個都秒殺=.=
升lv只系甘兩個制
全無合作
葉=) 發表於 15-3-2009 08:38

到後期先變態

依家冇乜低lv 個個比$請人升

結果依家差唔多個個都60lv以上

d低lv保衛戰完全冇人去參加- -
回復 支持 反對

到後期先變態

依家冇乜低lv 個個比$請人升

結果依家差唔多個個都60lv以上

d低lv保衛戰完全冇人去參加- -
森林小妖 發表於 15-3-2009 17:28

我希望童話樂園可以解決呢個問題拉..
回復 支持 反對

我希望童話樂園可以解決呢個問題拉..
葉=) 發表於 15-3-2009 09:31

至少唔會有呢個問題住- -因為公測之後個個都要重升
回復 支持 反對

我都有少少想玩番= =
回復 支持 反對

我睇定d 先玩= ="
因為仲未知 有佢改左d咩野
回復 支持 反對

如果佢好似最初既童話咁就玩 --   依家既童話...一d都唔好玩
回復 支持 反對

童話2?  @@想試試
回復 支持 反對