查看: 37180|回復: 640
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想 知 你 的 [魅力 + 弱點] 嗎 ?

關閉 [複製鏈接]

假期若要去玩, 會去邊度??
A 遊樂場 -----1
B 睇戲或shopping -------2

1. 若要幫媽咪做家務, 會寧願做邊樣??
A. 食飯後執碗筷 -------- 4
B. 洗洗手間 --------6

2. 若同朋友仔玩, 會去邊度??
A. 自己屋企 -------3
B. 朋友仔屋企 ------6

3. 若同自己鍾意o既人表白, 會...
A. 以ICQ 、e-mail 、書信 --------7
B. o係電話度講 -------6

4. 有男仔/女仔向你表白, 會第一個同邊個講?
A. 好朋友 ---------8
B. 屋企人 ---------5

5. 會睇邊本書??
A. 愛情小說 ------ 9
B. 懸疑推理小說 -----10

6. 若有男/女仔講鹹濕o野??
A. 第一時間〔較〕腳走人 ----7
B. 詐唔知, 豎起耳仔聽 -------5

7. 訓覺著咩衫??
A. 運動衫或tee --------10
B. 睡衣 --------11

8. 出街唔知著乜衫好, 會點??
A. 著番尋日o個套 ------- 5
B. 問媽咪意見 -------- 9

9. 對你o黎講, 邊樣較重要??
A. 相簿 ---------A
B. 飾物 ---------B

10. 會揀睇咩運動比賽??
A. 排球 --------C
B. 足球 -- ------B

11. 若同屋企人去旅行, 會??
A. 去溫泉區慢慢歎 --------D
B. 匆忙去勻所有名勝 ------ C

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

回復

b型
好想搵一個唔洗回覆既心測牙
回復 支持 反對

係B..

唔知係咩@@
回復 支持 反對

原帖由 91201 於 13-7-2008 15:49 發表
b型
好想搵一個唔洗回覆既心測牙

我都想比多d人睇
我想分享嫁=  =唔想咁快沉...沉左冇人睇=口=
回復 支持 反對

c型
又會係咩呢??
回復 支持 反對

我係b型
點解好像好多人都係b型今架/口\"
(哈哈男仔多數都係b架啦...)
唔係唔想回你,但係回得過多就扣分架....
如果唔洗扣分/唔洗回你話多好呢xd@@
回復 支持 反對

B...
希望唔好係差野la....
回復 支持 反對

等我看看先:p...唔知好唔好呢=.=
回復 支持 反對

B型...
睇下先...[[onion_57]]
回復 支持 反對

好多問題我都揀唔落手, d答案好局限, 無可選擇之下應該系B
回復 支持 反對