查看: 3832|回復: 78
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 柒鼠整柒圖7________7v ;新增wP1張`

HiHi`aLL"
LongTimeNoSeeXP`
最近冇咩心機整圖;
s0`整左幾張柒圖出黎><

1)RUNNING M0USE
無聊係度影的-__-+`
張圖整左少少手腳xD`所以加TT/較色都唔會咁怪`

2)*"蒲公英`
有日想影相*3*`去到機城影蒲公英xDD`
不過張圖D色比我較到唔知點咁-~-`又是柒圖1張

3)惡搞圖1張;D
-w-`見D人D ICON搵自己張自拍相黎畫花佢-~-+`
s0我無聊得制又整左張.____.v"

4)MY LIFE ;)
好普通既1張-~-`完全冇咩新嘗試/~\
頂多只係用圓形黎框圖再加BH-_-.

---------------------------------------------------------------------------------------------;`新增wP (23-7-2008)

5)I LOVE MY GAME - SGO (自Click放大)

係咁多-~-!謝`

評分

參與人數 2樂點 +22 收起 理由
siu芷 + 4
小夜* + 18

查看全部評分

回復

1111111111\333/
真係好令/3\有你1半開心到死~
回復 支持 反對

咳咳咳咳咳-~-!!!!!
老鼠又整圖a__a'

#1`還是有點怪嘛-3-..
加左咩手腳講黎聽下@_@
yy吾系3隻手3隻腳?!!    (爛-.-)
個色吾太重 < 我講咩-,-?
so凸出吾到個人-o-

#2`張圖咁熟口面既!!
舊圖返炒你曳曳啦-o-
張圖我明明見過\3/!!
唉唉`隻兔兔個名搞到我想殺人v3v!!

#3`張圖系你msn圖戈陣已經囧到爆左-_-
老 鼠 你 好 爛 ah /~\v
點解可以擦得咁令-0- 我即使慢慢擦都會出界-0-
不過我都系用奸招多xd-3-v

#4`好似太大-_-張圖
d bh佔左太多位-0-
見到隻老鼠系度奸笑xd
系邊度影嫁-0-?? 沙漠v3v?

我都好耐冇貼圖了' 冇心機v3v
更加吾想獻醜~___~v
你d灰字細粒到鬼咁想睇死小夜ah!!?[[yoyo_184]]
回復 支持 反對

d字好細-0-
睇唔到阿-0-
回復 支持 反對

re.甜甜`
咁快既!口!
搶左小夜豬個n0.1><"
-~-`唔靚囧...整得多就0k ga na`

re.小夜babe`
-~-`耶.叫左你咪再食個D辣野"

1;`唔係有點怪`係很7___7".
手腳就係將張圖去色`再較光亮度&對比度`先加TT/較色;
死LA!我GET唔到個GAG-_-`..
隻色唔夠重.<我明你想講咩`
就係因為整左手腳`SO會咁樣的-~-`
ps;打完上1句`我GET到個GAG了.____.V"

2;`.____.我用過黎做MSN ICON JA><"
有係NK PO過-______-?!..大獲囧我都唔記得左.
個名誅敵=誅殺敵人XDDD'`GD NAME XD?

3;`wakakakakakka..'
個title要改做囧鼠整囧圖嗎? 囧r2
-0-~下`我係用半奸招ga`
用到咪用囉`用唔到自己慢慢刷-___-`
ps;睇唔睇到個漸變影囧?

4;`BH大冇計囧~"
個BH-____-`超大的說`
除左斜BH&點點BH外`其實屬同1個BH-  -!
哪有奸笑><v?..本來想打without you.my life is still wonferful -_-`
不過字型問題-,-`好難就位呀個D..'
對`沙漠v3v;比我發現左呢棵靚野a3av"

你冇貼`但你有整mA xPP"
-~-`你個D邊度醜wor.!!!

考你眼力嘛><v`呵呵~
回復 支持 反對

第1張,,
唔怪咩-口-"我個人覺得好怪啵- -
個身有D黃黃地色既野,,唔通係老鼠D殺氣><!?

第2張,,
好似唔知邊到見過類似既圖咁既-.-

第3張,,
其實點解唔cut左個鼠標既箭咀佢-3-?

第4張,,
最鐘意呢張>v<好令,,
頂頂D字都好令...
不過我想知棵野,,係邊到黎= =?
回復 支持 反對

re.h0ney`
改番啦/3333\"..

re.肥星`
-_-第1張`因為要擦走個人上面D色`
又懶得用細BH-_-`咁擦到咁囧"懶之過也.

第2張..唔係fA...-[]-"?!!
唔通我真係POST過-___-`大獲~"

第3張..明顯是凸燈的啦`惡搞嘛v3v`
你冇睇我D灰色字咩\_____/?!"

第4張..ME2`我都最鍾意呢張`
不過好普遍-~~-"..
頂頂D字型都花左我1段時間去襯><
個棵野係沙漠度v3v`好靚吧? 呵呵~
回復 支持 反對

又係度串嘴7.7
回復 支持 反對

對吾住/3\搶左小夜個1/~\!!!
我見你話要p0圖`!口!我係咁等你`!見你
1開我就入去re你啦/~\
對吾住/3\
回復 支持 反對

明明就靚到咩咁v3v
回復 支持 反對