打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 柒鼠整柒圖7________7v ;新增wP1張`

回復 48# 的帖子

個bg我搞左勁耐;都唔知用咩色好.
起初prefer 黑色的.但又會姐住左d陰影.
但其他色又好怪...
我本來2-3點已經整好左80%.
就係因為襯色搞左我幾粒鐘-o-...
5點幾先醒起可以用d彩色做bg-.-...
搞搞搞-_-`10點幾完成囧!.....
真係整得好慢囧`勁夜先洗白白/v\".

re.衰;
轉左-o-.好多人都唔記得add番;

re.nic;
thz v3v`

ps;睇到你個名以為我個同學黎左囧
回復 支持 反對

洗唔洗整得咁正丫 囧
回復 支持 反對

回復 52# 的帖子

-~-`1做就最到最好嘛xD
回復 支持 反對

吼!!死垃圾電腦!!!
又要我重新打過\3/

----
老鼠整新wp-0-~
感覺怪怪的-_-
上次整俾乜皮戈張好d-0-
個底d7彩系米老鼠自己畫落去-o-?
好花哩v3v
其他都ok吧..
隻人同粒菇=.=系度擰下擰下xd-3-
擺位方面仲可以執執-0-
d bh有點格格不入既感覺-~-
系咁多吧-0-....諗吾到xd
不過我都沒資格批評v3v
回復 支持 反對

回復 54# 的帖子

-0-`係你部機定nk既問題丫.

-_-;很怪嗎...如果唔用呢個BG.
用單色既話`仲怪-.-...試過囧"
上次整俾乜皮戈張好d-0-<個張好空呀-_-~
個底d7彩系米老鼠自己畫落去-o-?<ys-0-用SAI,PS畫`
隻人同粒菇=.=系度擰下擰下xd-3-<睇到個擰字笑左-v-擰pp xd
擺位個度我都諗左陣-0-.本來想整2隻人的.不過都加隻菇算.
bh方面要揀d 冇透明度個d-_-.so好少選擇"

-~-`點會...你有資格\3/`!!
好鍾意你張簽名><~
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 24-7-2008 17:27 發表
-0-`係你部機定nk既問題丫.

-_-;很怪嗎...如果唔用呢個BG.
用單色既話`仲怪-.-...試過囧"
上次整俾乜皮戈張好d-0-<個張好空呀-_-~
個底d7彩系米老鼠自己畫落去-o-?<ys-0-用SAI,PS畫`
隻人同粒菇=.=系度擰下擰下xd-3-<睇到個擰字笑左-v-擰pp xd
擺位個度我都諗左陣-0-.本來想整2隻人的.不過都加隻菇算.
bh方面要揀d 冇透明度個d-_-.so好少選擇"

-~-`點會...你有資格\3/`!!
好鍾意你張簽名><~

機廢問題v3v
l0ad個網都半分鐘-_-用到我炆哂!!
戈部腦..我又吾知幾時托去整好..
又吾知邊度有得整而且又快又0k戈d-_-
上次我老媽去整戈間; 勁呃錢v3v

----
冇人叫你用單色-3-
不過你依個花得黎好怪咁解-0-
戈張好空都好過依張-0-覺得=-=
下次個底試下吾好畫咁密-_-
d線太密了..
乜你乜都諗到pp嫁-3-
擰pp-,-..
我諗2個人會好過粒菇-0-
不過菇易cut好多xdddddd;
bh冇透明度-0-點解一定要咁揀-0-

----
我張簽名-_-
冇乜點整過-0-
同埋顯示吾哂/__\
回復 支持 反對

我喜第4張多d"  幾令~"~  唔識整= ="
第3張我都有試過玩  =33=""
回復 支持 反對

I love my game; 咁熟ge 0.0 ??
回復 支持 反對

回復 56# 的帖子

-_-`買過部新吧囧!
----
我起初狂試單色`
跟住試下用漸變-_-`都係怪怪地.
你覺得黑色個底好密-0-? 我都覺覺地._.
-_-`唔知.好多時都好易扯到去pp個度囧"
-_-.我試下改下先;加2隻人落去.
但-0-我諗住將e+隻人"水平地反轉"<~ = ="明嗎?囧
人1樣易cut-0-v.
如果d bh有透明既話.就會睇到少少彩bg only-.-..跟住灰晒..好樣衰.明-0-?
----
-0-唔緊要啦`睇到d字同主角咪得囉xD"

re.c.ronado;
-0-"我都鍾意第4張xD.
整整下就識咖啦-0-v

re.小庭;
-0-v`你同琪琪之前都有用過呢句.
不過如果你唔鍾意0.0我可以改.又呃多幾分xPP"
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 25-7-2008 16:35 發表
-_-`買過部新吧囧!
----
我起初狂試單色`
跟住試下用漸變-_-`都係怪怪地.
你覺得黑色個底好密-0-? 我都覺覺地._.
-_-`唔知.好多時都好易扯到去pp個度囧"
-_-.我試下改下先;加2隻人落去.
但-0-我諗住將e+隻人"水平地反轉"<~ = ="明嗎?囧
人1樣易cut-0-v.
如果d bh有透明既話.就會睇到少少彩bg only-.-..跟住灰晒..好樣衰.明-0-?
----
-0-唔緊要啦`睇到d字同主角咪得囉xD"

我要草錢ah-_-邊有錢買過部新..
起碼用多一年先吧v3v
(((((((岩岩上網搵到公司整-0- $380聽晚上門整v3v))))))))))
你張wp..我複雜俾著我都吾識搞v3v'
覺覺地-0-我系好覺-3-
滿腦子都是pp的老鼠-0-跟得邊個多xd
加2隻人..加系邊-口-; 要加得好先吾會怪的啦-~-
水平反轉-0-即系人頭落地囧v?
易cut我就吾會cut到7彩咁/3\
明-0-~
回復 支持 反對