打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ❤Sweet×honey;

嘩嘩嘩 -口-""
差唔多全部都好令-0-"
我個人最喜就係第8張-口-
秋天的童話 -         -vvvv
回復 支持 反對

re.琪,.`
我冇咩心機再搞笑了.,'
你都知點解吧...||"
有咩唔明.我msn cap圖比你睇吧..'

隻蝶BH係疊住左.

浸鼠籠又好`豬籠又好..
死得到就0k.

sor.咁快回完..
努力唔到了...
請陛下賜我1死..(臨尾都要搞gag..死性不改...'

re.甜甜;
我冇咩心情.我遲d 先add你`
0r你話我知`你邊度唔識.

re.衰女;
下次下次~

re.小婷;
^●^"
  ︶    學你個ic0n咁笑..'不過唔多似`你笑得靚d..'

re.衰女;
我係講緊佢..'

re.cR;
乜原來我整既圖只配得上個套滿是粗口既戲-_-?.
雖然我冇睇晒成套野...'

回復 支持 反對

回復 32# 的帖子

吾好甘啦'' -x-!! 我會支持妳的 '
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 7-8-2008 21:37 發表
re.琪,.`

隻蝶BH係疊住左.

死得到就0k.

sor.咁快回完..
努力唔到了...
請陛下賜我1死..(臨尾都要 ...

下次下次 下次大概可以[[m74]]
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 7-8-2008 21:37 發表
re.琪,.`

隻蝶BH係疊住左.

死得到就0k.

sor.咁快回完..
努力唔到了...
請陛下賜我1死..(臨尾都要 ...

下==
我image果張相笑得好樣衰咖啵
無論係改左相定係原相都好樣衰--
虧你諗到咁樣整xd

咩事唔開心?

回復 支持 反對

鼠a3a; 對不起啦-~- 我都沒空回覆你/3\
you & me 依2day都差吾多咁煩v3v.. 嘿'`
愛上弄nds theme><v
弄不好`但都還能接受啦-~-

言龜正轉v3v;
pic1: 好似大概知道你點整-_-' 不過又搞不懂`哎哎/.\
最近我整圖技術都落後了呢-_-
只想簡單簡單and簡單 / 3 \"
反而鼠整既圖一次比一次複雜 囧-_______________-!
小夜都自卑下來了/ . \"
咳咳`又離題了v3v
張圖我覺得白色戈度真系太白了-_-'
或許心心填滿佢會比較好(?) 其實我也不知道xd

pic2:改色... 好似吾多覺咁-O-;
點點.. 幾特別呢-3- 系bh還是什麼-0-

pic3:依張..真系怪-_-
明明訓覺樣/.\ 又打棟訓-0-
不過無可否認隻蝶翼真系幾型xd
但同你個nameless就吾多襯喇-0-
同埋個重點系依張圖好似偏移了(?) -_-

pic4:依張我覺得..字型吾多令-0-
tt那方面還是很不錯的v3v
又 很 花 -_- ' 果然有老鼠風格-3-v

pic5:你地對翼-_- 咁熟口面ge 囧;
好似399翼(?) <--疑問v3v
老方法是啥v3v adj+bh? 有冇tt? v3v
還是我老花看錯了-_-'?

pic6:hw`左上戈3個xxx' 我系你msn睇戈陣已經覺得好似不搭的了v3v
好似吾加會好d-_- 掛xd

pic7:芝麻開門-_______________________-|||
度門閃閃發光幾令呢xd'
你2公婆也真爛> <"
新地圖嗎v3v 小夜都沒入過哩-_-
一步步脫離星夢-__-v

pic8:依張`睇得出好有心機整@_@
系咩地方影嫁-0- 我又未見過/.\
死喇 `out-dated -_-'
大bb; 小bb' 真系一大一細xd`
不過都系我隻肥小希可愛d >____________<v
2隻雞面向吾同左方向-_- 扣左少少分 =3=
左邊戈d細粒字-0- 我覺得吾加會好dd- # -"

代弄的圖v3v我就不評了xd`
那還未是鼠的真功夫呢xd`
回復 支持 反對

邊到係黑色正常模式-.-;我打下個d都吾係好明;
回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 7-8-2008 22:10 發表

下==
我image果張相笑得好樣衰咖啵
無論係改左相定係原相都好樣衰--
虧你諗到咁樣整xd

咩事唔開心?

aVa唔覺..我覺得小婷你應該幾靚女x3x!
-_-`無聊整下姐`
唔開心既野.太多了`
我諗;唯有唔玩星夢先解決到.."
原帖由 小夜* 於 7-8-2008 23:45 發表
鼠a3a; 對不起啦-~- 我都沒空回覆你/3\
you & me 依2day都差吾多咁煩v3v.. 嘿'`
愛上弄nds theme><v
弄不好`但都還能接受啦-~-

言龜正轉v3v;
pic1: 好似大概知道你點整-_-' 不過又搞不懂`哎哎/.\
最近我整圖技術都落後了呢-_-
只想簡單簡單and簡單 / 3 \"
反而鼠整既圖一次比一次複雜 囧-_______________-!
小夜都自卑下來了/ . \"
咳咳`又離題了v3v
張圖我覺得白色戈度真系太白了-_-'
或許心心填滿佢會比較好(?) 其實我也不知道xd

pic2:改色... 好似吾多覺咁-O-;
點點.. 幾特別呢-3- 系bh還是什麼-0-

pic3:依張..真系怪-_-
明明訓覺樣/.\ 又打棟訓-0-
不過無可否認隻蝶翼真系幾型xd
但同你個nameless就吾多襯喇-0-
同埋個重點系依張圖好似偏移了(?) -_-

pic4:依張我覺得..字型吾多令-0-
tt那方面還是很不錯的v3v
又 很 花 -_- ' 果然有老鼠風格-3-v

pic5:你地對翼-_- 咁熟口面ge 囧;
好似399翼(?) <--疑問v3v
老方法是啥v3v adj+bh? 有冇tt? v3v
還是我老花看錯了-_-'?

pic6:hw`左上戈3個xxx' 我系你msn睇戈陣已經覺得好似不搭的了v3v
好似吾加會好d-_- 掛xd

pic7:芝麻開門-_______________________-|||
度門閃閃發光幾令呢xd'
你2公婆也真爛> <"
新地圖嗎v3v 小夜都沒入過哩-_-
一步步脫離星夢-__-v

pic8:依張`睇得出好有心機整@_@
系咩地方影嫁-0- 我又未見過/.\
死喇 `out-dated -_-'
大bb; 小bb' 真系一大一細xd`
不過都系我隻肥小希可愛d >____________<v
2隻雞面向吾同左方向-_- 扣左少少分 =3=
左邊戈d細粒字-0- 我覺得吾加會好dd- # -"

代弄的圖v3v我就不評了xd`
那還未是鼠的真功夫呢xd`

-_-~求先c0py左你段回覆去P1對住D圖黎睇`
家陣又要cop黎引用到回-   -!!! 好煩~

.~~.`知你同人二人世界嘛;冇所謂啦!__!"
係度嘟嘟唔識做`唔知你同邊個2人世界姐@_@"
nds theme o__o`唔好整咁夜啦~

是言歸自轉吧囧?.
PIC1;大概知又搞不懂oAo?!"
邊有落後-_-.`你係我之上`
Simple is the BEST<~ma"
-____-`之所以你係我之上`咪就係因為你Simple`我複雜-  -
你best-  -`我worse囧bb"
跟住你黎回都離題了-[]-v
我都覺得填滿個心心好D..."
但都話整整下ps hand左-  -冇save到psd file.冇圖層`又唔想整多次/3\

PIC2;我改左個斗隻色A0A`黑色斗XD
點點`係...描邊~>圖案疊力~>揀點點個個圖`25%'
跟住擦走D點@___@"建議用羽化30px黎del走d點`咁會自然d

PIC3;下次唔整-_-~但有咩動作好整`
我都唔知係咪偏離左.`-   -'

PIC4;我都覺-_-~字型都唔知揀乜
呢張D TT-.-多到`..我唔知了.
加左1個BH JA-[]-`好花咩?

PIC5;-O-70翼黎......'囧
唔係TT..係漸變疊加...先去色再用漸變疊加`

PIC6;唔加會好空`本想加字`都又唔夠位-    -又怪!!!

PIC7;-_-~ha......同佢講清楚了..'
-_-~想入嗎?.洗唔洗比個ac你入去0v0!?

PIC8;又係幻境黎..."
-_-~得啦得啦`你地最可愛[[yoyo_157]]
我都想個方向係向右下;.但小bb唔聽話-  -`
整左冇30mins都有20mins=   =~都唔得`s0放棄..
-0-ic..我驚空嘛`最初加的`d圖層合晒-  -冇得改囧.

-___-`代弄的.
因為係草地圖唔多識整-[]-!!!!
原帖由 甜﹏甜.屋 於 8-8-2008 11:32 發表
邊到係黑色正常模式-.-;我打下個d都吾係好明;

算了-   -`我add你msn吧`等.

回復 支持 反對

搞掂好`囧;煩左你咁耐!
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 8-8-2008 12:10 發表

-_-~求先c0py左你段回覆去P1對住D圖黎睇`
家陣又要cop黎引用到回-   -!!! 好煩~

.~~.`知你同人二人世界嘛;冇所謂啦!__!"
係度嘟嘟唔識做`唔知你同邊個2人世界姐@_@"
nds theme o__o`唔好整咁夜啦~

是言歸自轉吧囧?.
PIC1;大概知又搞不懂oAo?!"
邊有落後-_-.`你係我之上`
Simple is the BEST<~ma"
-____-`之所以你係我之上`咪就係因為你Simple`我複雜-  -
你best-  -`我worse囧bb"
跟住你黎回都離題了-[]-v
我都覺得填滿個心心好D..."
但都話整整下ps hand左-  -冇save到psd file.冇圖層`又唔想整多次/3\

PIC2;我改左個斗隻色A0A`黑色斗XD
點點`係...描邊~>圖案疊力~>揀點點個個圖`25%'
跟住擦走D點@___@"建議用羽化30px黎del走d點`咁會自然d

PIC3;下次唔整-_-~但有咩動作好整`
我都唔知係咪偏離左.`-   -'

PIC4;我都覺-_-~字型都唔知揀乜
呢張D TT-.-多到`..我唔知了.
加左1個BH JA-[]-`好花咩?

PIC5;-O-70翼黎......'囧
唔係TT..係漸變疊加...先去色再用漸變疊加`

PIC6;唔加會好空`本想加字`都又唔夠位-    -又怪!!!

PIC7;-_-~ha......同佢講清楚了..'
-_-~想入嗎?.洗唔洗比個ac你入去0v0!?

PIC8;又係幻境黎..."
-_-~得啦得啦`你地最可愛[[yoyo_157]]
我都想個方向係向右下;.但小bb唔聽話-  -`
整左冇30mins都有20mins=   =~都唔得`s0放棄..
-0-ic..我驚空嘛`最初加的`d圖層合晒-  -冇得改囧.

-___-`代弄的.
因為係草地圖唔多識整-[]-!!!!

咁下次吾回咁長你吾使煩/.......\"
我依迦都copy左去wordpad xd'

2人世界><xd`尋日好開心-3-v
咩叫系度嘟嘟吾識做-_- 吾明';
我同who2人世界`你知嫁xd;
迷上了nds theme嘛` 不過冇乜圖可以俾我整/3333333\"
想代整`星夢版nds themexd
不過未必人人喜歡v3v 還是打消了念頭' -3-

言龜ah/3\ 最緊要正音xddddddddd!'
總之就是不懂啦hahahahahaaaaaaaaaaa'
我又怎會系你之上v___v 我學戈d好多都你教v3v
Simple is the BEST<~ -_-'
但都要整得好先系best嫁v_v
心心是空的/3333333333\" 我都叫你邊整邊save ps檔-.- 吾聽話既你/3\'

黑色斗=口='
我都沒留意得到-3-
可能因為其他色都有d變色(?) -.-
咳咳' 你咁樣教我我吾識的-~-
你要捉住小夜隻手教xdd ><v

pic3依part我都吾知點回你好-.-
我揀吾回xddddddddd' haha-0-

你已經多字型過我好好好好好好多-0-
我d字型n耐先會去搵一次-.-
bh也是v3v
那是bh花吧(?)

7o翼-口-
點解完全吾似/.\ 死喇我老人痴呆---
漸變疊加-~- 我好似未試過..

我先吾會去諗咁多-_- 整完算數xd hahaha'

你隻ac吾系俾左人喇咩v3v
算啦-.-對星夢都冇乜興趣了;

我幾時話我可愛-0-
我話隻肥小希可愛咋-3- 隻75肥雞><v
其實好易-_-要佢地同一個方向..
睇下你識吾識咁解-3-v 你睇我之前影戈d就知'
哦哦哦v0v`         <其實沒get到-,->

草地圖我都系麻麻-_-v
回復 支持 反對