打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] `'* T0gether Again '`'`'

哇@0@...........
愛人鼠鼠你整d圖好鬼令又特別:$
真系叻-3-

honey婷b >3< 揮手

回復 支持 反對

原帖由 彤=) 於 23-10-2008 00:13 發表

姐係..好似而家咁一張疊一張..
但係入面戈d圖..整到好似有白邊戈d相咁-0-
咁樣應該唔會一格格吧=0=..
可能效果唔多好 orz..

我想像緊..-_-`其實係咪即係係相與相之間加條白邊-_-?..
唔多get到-xx-`,,

原帖由 小婷∮ 於 23-10-2008 01:06 發表

拿拿拿 你話咖
我等你整咖喇 >v<
一張圖過絕對係一個又新穎有good既做法

嗯嗯嗯-3- 我應承你
不過要等我得閒去影相先得-V-..`
如果唔係上星期就去camp有時間整都唔會PO-..-'

原帖由 `;:{P0CHi}﹡ 於 23-10-2008 07:53 發表
真系叻-3-

-vv-;那是有心機既作品xDD
唔叻-~- 只係整左圖整左好耐姐[[yoyo_046]]

回復 支持 反對

次次睇老鼠整d圖都好鬼死有feel-0-`

第1張..我覺得如果闊返少少會好d.... (npc? -0-
下面個傳點...怪左XD`
同埋有少少搶左隻色-0-..
依張冇加到名既-3-?

第2張`依張睇落真系好舒服-0-
右上同左下角個bh整得幾岩feel-0-
嘿嘿..比著我就冇你咁有心機狂加TT-_-`
擦都擦死-0-..

第3張..系你msn見過..覺得幾特別-0-
傑戈個心心個名歪左既XD..
你系加完個框 再搵個bh遮咁d嗎-0-?

第4張..個非賣品似指住佢自己多XD
你做戈個動作=  =感覺上好似有d怪怪地咁
下面英文戈度... 正常第1個感覺都會睇到
Im not for sale because by mouse= = 再睇睇右面我先get到XDDD
同埋點解依張冇加框.. 定我睇吾到-3-.."

第5*依張咁熟口面既-   -`好似之前見過咁..

第6戈張真系怪怪地咁=  =
最頂呢= =無啦啦有2個商名但又cut剩左少少頭既部分= =
下面又一個頭-.- 好似吾知點咁
我諗你d細圖張張羽化1-2會好過依迦起哂角咁-.-

回完....肚痛添-___-![[yoyo_157]]
回復 支持 反對

原帖由 `;:{P0CHi}﹡ 於 23-10-2008 07:53 發表
真系叻-3-

寶豬>3<

to鼠>w<
好野 咁我會一定等你開下一個po:$
回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

-0-`你同小婷1樣既`有咩feel ?

第1張`唔明咩npc-_-..
因為我想學番以前咁影嘛-0-v 而且懶得補左忽傳點xD
u mean個傳點有少少搶左隻色?
係囉-0-! 唔記得左囧...

第2張`有同感 -v-;
ys-0-..我覺得d bh 好似蔓延緊咁-0-.
即係愛在蔓延緊<<? 怪怪地xd
-0-ok la`咁唔夠喉咪加多幾張.
不過刷真係有時幾煩-_-
唔知要刷邊張TT先岩`係咁試黎試去囉-..-

第3張`-_-我跟以前第1個PO有張圖類似係咁的
個陣唔識刷走隻人上面D BH-0-搞到好似封塵咁`
乜有歪左咩-o-`?
唔多get到你講咩-0-但我不嬲整晒所有野先加框`

第4張`-_-..動作怪嗎? 我都話跟以前d相影囉/_\'
以前我係熊啤啤黎/_\' e+變左非賣品
-_-張圖細`冇咩位比我放名`
我放名個陣都覺得會比人1個錯覺-_-~不過又唔知點好
冇加呀-_-`呢張已經搞左我勁耐`
你都知我諗框都諗成粒鐘咖喇-_-! ((1句到尾~懶囧

第5張`因為呢張好耐之前已經整左`用過黎做msn ic0n`

第6張`其實呢張圖..我重新整過3次`最初有cut走的`
但覺得整體黎講呢張好d-..- 不過呢張就冇cut喇
係wor!!! 羽化1-2咪得囉-~-!!!
我用左羽化2x黎整-.-"怪不得效果不好~

sor-3-咁耐先回你XDD

re.小婷`
愛人寶係寶豬姐O~O?
嘻嘻-~-`你有排等Bor..'
回復 支持 反對

那是動物嘉年華[[m95]]
回復 支持 反對

原帖由 白饅頭 於 23-10-2008 18:25 發表
那是動物嘉年華[[m95]]

什麼動物嘉年華=.=?
回復 支持 反對

魷魚+老鼠[[m95]]
回復 支持 反對

恭喜鼠鼠xdd"
我鐘意第1張..a__a"
係呢-0-最尾果張呢..係ban底再貼d相上去定點架-0-?!"
回復 支持 反對

回復 18# 的帖子

魷魚+老鼠 = 絕配 o,ov

re.雪豬;
多謝晒x3x`
鍾意第1張但唔鍾意其他 ((哀
算係ban底O.O
回復 支持 反對