打印 上一主題 下一主題
收起左側

如果GM哇投票尼看改唔改反平衡你會選擇?

關閉 [複製鏈接]
天命西遊 正野A_A 不過今日o岩o岩好封測完 要等公測 T_T
這裡不是登高<-----;P
回復

洗唔洗加版規,唔比用登高公仔回帖,免得樂古充滿塑膠味?! ;o)
回復

得喇得喇 知你有ac巧叻叻

Hi,CHing
回復

如果都冇乜可能
回復

個高登巴打一尼搞亂嗮我個post,我都系想問下樂古D人想唔想改姐,你哇尼個系膠POST甘就咪看咯
回復

個高登巴打一尼搞亂嗮我個post,我都系想問下樂古D人想唔想改姐,你哇尼個系膠POST甘就咪看咯 ...
凸=.=凸 發表於 2-12-2011 04:17 PM

我就比招必殺技你,睇下你點擋。

1技:一個已經有左答案既題目,根本無需要再計落去,你e個post同呃post係別無異樣。
2技:我再強調一次,我係以事論事,你開得post就遇左會比人插,受唔起就唔好開post。
3技:你叫我唔好睇?!我就直接同你講,我e家係糾正緊你既錯誤,你唔係認為你可以改變到事實掛?!大膽講句,你邊位呀?_?

我又比多150點開鎖技同你玩
鎖1:我唔明你用咩心態諗野,有d登高公仔就係登高仔,咁你有你i-con張圖,你咪係相中人?!哇,我實信嫁;o)
鎖2:講多都無謂,你根本唔明白我講緊乜,我同你講,你多左舊魚,唔只一舊,係多左幾舊魚。
鎖3:最後我想同你講,我唔係淨係針對你,你咁大反應做乜?_?
回復

唔知隻狗吠完未呢?
回復

jp 小心人地小題大造
而家你係見版= =盡量都唔好話人地係狗(雖然係真)
不過可能你聽到你屋企出面有狗吠先咁講啦
but 離題orz.
話說 而家玩ap真係好正:lol 同人打一流:lol
回復

jp 小心人地小題大造
而家你係見版= =盡量都唔好話人地係狗(雖然係真)
不過可能你聽到你屋企出面有狗吠先 ...
~天宮紫月~ 發表於 2-12-2011 21:59

佢夠我鬥先算 隻瑪莉狗吠咗我成百場
回題 ap普攻幾時先改強?
回復

唔知 but 而家我開劍mode2打人好似痛左d 唔知係唔係幻覺:lol
隻小瑪莉 佢吠既話 應該好多口水  :lol  小心用口水浸Q你
回復