打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 交易版諮詢:禁賣巨錢

關閉 [複製鏈接]
版主我岩先pm你 不過依家睇到呢個post 我明啦
不過只係想用巨錢買廠 唉....
回復 支持 反對

版主我岩先pm你 不過依家睇到呢個post 我明啦
不過只係想用巨錢買廠 唉....
adr??? 發表於 11-2-2016 05:01 AM

巨錢買物可以,但不可以賣巨錢。

初犯禁七天而已
回復 支持 反對

點禁賣巨錢???
你係到禁人地又係遊戲入面賣...
不要攪咁多以為自己有用既野出來
回復 支持 反對

肯定反對果班99%都係用掛
kiyeungd 發表於 3-2-2016 17:11

其實唔係..有時直接買巨錢用來買裝備或投城先玩得勁..加上防外掛個個盾牌都防唔到果個外掛,一個樂古咁既網去叫人唔好買巨錢...
根本冇作用..反而會攪到好多人唔想去睇樂古
回復 支持 反對

其實唔係..有時直接買巨錢用來買裝備或投城先玩得勁..加上防外掛個個盾牌都防唔到果個外掛,一個樂古咁既 ...
szaalzqw 發表於 21-2-2016 11:25

你錯啦 係某知名討論區入個既某一個 1001 開post入面
都有好多人話唔好用巨商黎交易 就係用 都係同自己人(團友)交易
圍內玩
回復 支持 反對

咁而家仲禁唔禁巨錢?
回復 支持 反對

咁而家仲禁唔禁巨錢?
呀橙 發表於 24-2-2016 11:37

仍然禁,但都差不多開了,畢竟,都有可能是跑商出現的巨錢
回復 支持 反對

你禁賣巨錢,但我換巨錢你無權利去禁仲要del我post
回復 支持 反對

我真係唔明
明明e加樂古已經無乜人上 重要禁
點解要禁啊 反外掛wo
嘩 好大個光環啊
一齊唱beyond啦
人地要收子彈 大把方法收 係game入面收 上網google下都有啦
重要固步自封 日日4通都有人 收海腰 太3寶 成set都有人收 200兵出哂黎
我都真係服左你 人地又唔會放個外掛 出黎開心share
香港人咁自私 有好野都自己用啦 你係正氣既 就唔會買佢d子彈
成日講埋d深層次野 又唔知e加港巨咩環境
重好意思話諮詢
跟住又識講 e加諮詢後期 前期直接禁
咁前期就唔洗諮詢?
定係你當上親樂古果d都係傻仔
外掛錢 跑商都唔識分?
禁到幾時又唔講 版主商議投票 有人讚成 有人反對
咁你講我聽 邊個讚成 邊個反對
唔肯出名唔緊要 講個比例比我聽都得掛
定係有d潛水勁耐既版主 被代表?其實不如你講我聽到底係會員定版主話禁

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
沖天~ + 1 心聲

查看全部評分

回復 支持 反對

講得好岩,全部版主被代表

諮詢無講結果, 但出post直接講規條唔比賣,

無公告,無表決,無投票,不公開,真係你係得既,有冇所有樂古會員都被代表??
回復 支持 反對