打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公開他人資料?(不記名投票)

我覺得用** 代表部分別身份證資料已經夠
因為部分公開,GAME名公開
你有睇貼都知係邊個黎

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
小妍~ + 30

查看全部評分

回復

harry1516 發表於 25-6-2017 23:20
我覺得用** 代表部分別身份證資料已經夠
因為部分公開,GAME名公開
你有睇貼都知係邊個黎 ...

其實真係有人好蠢架=.=公開哂佢都去捐錢

或者game到D無團1LV主果D係到賣天王神套 馬套 神套 子彈

我就唔信一個新手有咁多值錢野
回復

小妍~ 發表於 25-6-2017 23:29
其實真係有人好蠢架=.=公開哂佢都去捐錢

或者game到D無團1LV主果D係到賣天王神套 馬套 神套 子彈

之前玩台巨  新手ac  放馬套 神套  
回復

淚無情 發表於 25-6-2017 23:39
之前玩台巨  新手ac  放馬套 神套

大佬 專業少少好嗎 茄喱啡都係演員丫

升幾LV 買隻兵谷下戰好嗎(不過可能幾千萬都無)
回復

小妍~ 發表於 25-6-2017 23:42
大佬 專業少少好嗎 茄喱啡都係演員丫

升幾LV 買隻兵谷下戰好嗎(不過可能幾千萬都無) ...

我指我  玩台巨戈陣  新手  放緊馬套神套  誤會左你
回復

公開佢.或者可以係字面上用詣音代替
回復

淚無情 發表於 26-6-2017 00:01
我指我  玩台巨戈陣  新手  放緊馬套神套  誤會左你

oh sorry 我個人係對D低戰無團放貴野係有D偏見
回復

我揀左2.
如果確實證據應該公開部分資料
有一點係好重要  就係證據
而只公開部分 應該公開電話 同銀行ACCOUNT NUMBER
部分以*擋 銀行NUM 唔熟唔講 人名/入數人名應該 ***中間字/尾字 建議***中間字
中間字似乎有更多組合 好似冇咁致命

電話可以BLOCK 第3個字開始 ***3個數字
一般電話以4+4/2+3+3/3+2+3黎記  BLOCK中間拎人冇咁好記
(講咁多其實記黎都白痴)

公開交易所必要資料只係為左防止下一個受害者
唔係為左罰騙子
如果人地唔睇 你唔*都唔會睇
至於點解要保護騙子
1. 好以有人咁講 有D其實唔係騙子 只係比人用左D資料
2. 騙子都有人權 都有私穩權 以電話為例 好似樓主咁講「騙子是社會必有的現象」 無聊人都係社會必有現象 可能會有人走去打電話騷擾被公開者 就算佢真騙子  被騙子都好(被成為騙子 唔係被人騙個個) 都唔應該被人夜晚叫屙尿
3. 假定無罪 唔係官 不能私判 但為左防止下名受害者 公開住先(公開所需) 或者應該要分開懷疑都證實名單?

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
小妍~ + 50 贊一個!

查看全部評分

回復

嗯...暫時投1既有58.06% (18)

投2既有38.71% (12)

原來都幾多人想完全公開佢地
回復

henryns 發表於 25-6-2017 22:41
唔講法律 只講我個人既意見
我覺得資料公唔公開唔緊要  拉晒去坐監就得 呃1蚊坐1日 ...

好似太著數 呃1蚊就可以坐1日 包食包住 唔洗比租
回復